Fremskudt myndighed i Klubben Holme Søndergård – 2

Fremskudt myndighed er en tværfaglig indsats med det formål at styrke en rettidig og koordineret indsats til gavn for de unge og deres familier. Det nye er at de unges sagsbehandlere kommer ud i klubben og her lærer de unge bedre at kende og samtidig giver det medarbejdere både i skole og klub mulighed for sparring. Handler det om konkrete unge sker det naturligvis kun med accept fra forældrene.
Mød Medarbejdere fra Handicapcentret for Børn i Klubben Holme Søndergård.
Medarbejderne står til rådighed for både personalet og forældre fra klubben og Stensagerskolen.

Det er Malene Skarby og Nille Fabritius der varetager opgaven.
De kommer på skift sammen med en af de øvrige sagsbehandlere, som har unge i klubben.

Fremskudt myndighed kan være behjælpelig med:
Bekymringer, underretninger, udtalelser, forberedelse til møder, kontakt til rådgivere, SOS og andet, som I finder relevant for jeres arbejde med myndighed og de unge. Herudover har vi givet vores kollegaer mulighed for at planlægge ungesamtaler igennem os.

Hvornår:
Hver 2. mandag i lige uger fra kl. 13.00 til kl. 15.00 .

6. august, 20. august, 3. september, 17. september, 1. oktober, 15. oktober, 29. oktober, 12. november, 26. november, 12. december.

I skal være velkomne til at tage kontakt til os, hvis I har ønsker til noget, som vi skal forberede os på inden vi kommer.

Kontakt oplysninger:
Malene Skarby. Mail: mskar@aarhus.dk. Tlf.: 41854734